Ejendomsservice i Ballerup

Mangler du et firma, som kan udføre fleksibel viceværtservice – i henhold til både store og små opgaver? Så er du kommet til det rette sted. Hos P.A. Rengøring tilbyder vi ejendomsservice i Ballerup, hvor vi kan ordne alt lige fra trappevasken til hækkeklipningen.

Vores medarbejdere bærer en solid viden om rengøring og vedligeholdelse, og de gør en dyd ud af at levere et godt slutresultat hver gang.

Hvis vi skal hjælpe dig, foretrækker vi at samarbejdet foregår under en tæt dialog, hvor vi finder frem til de bedste løsninger for dig og dine omgivelser. Vi stræber altid efter et godt og længerevarende samarbejde, hvor alle parter er tilfredse med formålet.

Du skal vælge vores firma fordi…

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor branchen, og er derfor yderst kvalificerede til alle opgaver både indendørs og på udendørsarealer. Vi ønsker et ærligt samarbejde, hvor du og din ejendoms eller virksomheds ønsker er i fokus – så vi kan levere et arbejde i høj kvalitet. Derudover er kvalitet et nøgleord for os i forhold til et godt samarbejde om det arbejde, der skal udføres – så du står tilbage med en god mavefornemmelse og en følelse af en ekstraordinær service.

Ønsker du at høre mere om ejendomsservice i Ballerup, kan du altid kontakte os på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke