Ejendomsservice i Brøndby

Ikke nok med at P.A. Rengøring udbyder erhvervsrengøring og kontorrengøring i topkvalitet, tilbyder vi også ejendomsservice, trappevask og vinduespolering. P.A. Rengøring klarer alle rengøringsoplevelser, og vi gør alt for, at kunden føler sig hørt. Vi ønsker altid at gå i dialog med kunden, så du trygt kan få den helt rigtige aftale på plads.

Har du kontor i eller omkring Brøndby, er det altid muligt at kontakte os hos P.A. Rengøring til et uforpligtende tilbud om det rengøringstilbud, du ønsker.

Personlig ejendomsservice

P.A. Rengøring bygger på tillid og troværdighed, og søger du ejendomsservice, ønsker vi at skabe et tæt forhold. Vi tilstræber os derfor efter at knytte en fast medarbejder på din ejendom, så der kan opbygges en god kontakt. På den måde opstår der ingen misforståelser omkring det ønskede arbejde, og du kan altid være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Vi tilbyder ejendomsservice i form af hækkeklipning, trappevask, græsslåning og generel vedligeholdelse af udendørs- og indendørsarealer.

P.A. Rengøring er det rette valg

Hos P.A. Rengøring yder vi altid vores bedste, uanset hvilket rengøringstilbud du søger. Vi har vores standpunkter, som vi vægter utrolig højt:

-​Vi har mere end 30 års erfaring

-​Vi er altid ærlige over for vores kunder

-​Vi leverer rengøring af høj kvalitet

-​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

-​All around god service

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke