Ejendomsservice i Gentofte

Hos P.A. Rengøring kan vi hjælpe dig med ejendomsservice i topkvalitet, så der kan komme styr på alle områder ved bygningen i Gentofte – både indendørs og udendørs. Vi leverer et fleksibelt og stabilt resultat i topkvalitet, hvad end det drejer sig om trappevask, hækkeklip eller anden vedligeholdelse.

Vores medarbejdere har tilegnet sig en kompetent viden om rengøring og vedligeholdelse, som kommer til udtryk i alt vores arbejde. Når vi etablerer et samarbejde, bliver det i en tæt dialog med dig – så dine ønsker til relevante fokuspunkter bliver opfyldt. Det er vigtigt for os, at relationen kan blive stærk, så det kan danne grundlag for et længerevarende samarbejde fyldt med gode resultater.

Hvorfor skal du vælge P.A. Rengøring?

Hvis du står og mangler ejendomsservice i Gentofte, er der flere grunde til at vælge os. Vi sørger for at levere den bedste service, så du kan være tilfreds hele forløbet igennem. Dette fuldfører vi blandt andet ved at have en ærlig og tæt dialog med dig, så vi altid har en gensidig forståelse for, hvad der skal udføres af arbejde.

Derudover har vi hos P.A. Rengøring mere end 30 års erfaring i branchen, og derfor føler vi os meget kvalificerede til at levere et stabilt arbejde af høj kvalitet hver gang. Kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk for at høre mere om ejendomsservice i Gentofte.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook