Ejendomsservice i Rødovre

​Søger du en professionel og stabil samarbejdspartner, som kan administrere ejendomsservicen af en ejendom i Rødovre? Med mere end 30 års erfaring i branchen er P. A. Rengøring eksperter i alt, der vedrører vedligehold, service og rengøring. Vores dygtige og erfarne medarbejdere påtager sig enhver rengøringsydelse med et smil, og vi klarer alt lige fra kontorrengøring og trappevask til græsslåning og generel vedligeholdelse af ejendommes udendørsarealer.

Står du med et særligt behov eller ønske til ejendomsservice i Rødovre eller omegn? Hos P. A. Rengøring sætter vi en ære i altid at levere personlig og god service, så vores fælles interesse i at holde din ejendom indbydende og flot, bygger på et behageligt samarbejde. Vores hovedsæde er beliggende i Ballerup Kommune, og vi tilbyder ejendomsservice i de omkringliggende byer – heriblandt Rødovre. 

Ærlig, stabil og tiptop ejendomsservice

Udover vores store fokus på at levere ejendomsservice af høj kvalitet, arbejder vi også ud fra en række grundværdier, som vi opbygger ethvert samarbejde ud fra – ærlighed og stabilitet. Vores medarbejdere er kompetente og dygtige til deres arbejde og står parate med støvsugeren, gulvmoppen, hækklipperen og andet udstyr, så din ejendom altid fremstår nydelig og indbydende. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på ejendomsservice. Grib din telefon eller send os en mail – vi står klar med god service. 

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke