Ejendomsservice i Søborg

Ønsker du et tæt samarbejde med en virksomhed, der kan tilbyde ejendomsservice af topkvalitet i Søborg? Så har du fundet det rette sted. Hos P.A. Rengøring hjælper vi med alt vedligeholdelse – både på indendørs og udendørs arealer. Vi er et team fyldt med dygtige medarbejdere, som alle har en erfaring og viden om alt lige fra trappevask til græsslåning.

Hvis du ønsker at etablere et samarbejde med os, fører vi en tæt dialog – så vi altid er opmærksomme på dine ønsker, og kan opfylde dem bedst muligt. Vi er blandt andet interesserede i at vide, hvilke opgaver I har brug for at få løst, og hvor ofte der er behov for ejendoms- og viceværtservice. På den måde kan vi finde de bedste løsninger og levere et flot resultat gang på gang.

P.A. Rengøring er den rette hjælp til dig

Vi er et professionelt rengøringsfirma, som stræber efter at levere resultater i topkvalitet inden for rengøring og ejendomsservice. Som virksomhed har vi fem grundlæggende værdier, som vi mener, gør os til den rette hjælp for dig:

·​Mere end 30 års erfaring i branchen

·​Ærlighed i dialogen

·​Høj kvalitet

·​Stabilitet i det udførte arbejde

·​God service

Er du nysgerrig og ønsker at høre mere om ejendomsservice i Søborg, hører vi meget gerne fra dig på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke