Ejendomsservice i Taastrup

Hos P.A. Rengøring kan vi tilbyde ejendomsservice i Taastrup, hvor vi vedligeholde områder i og omkring din ejendom. Vi kan blandt andet klare diverse rengøringsopgaver, og udover det tilbyder vi en generel vedligeholdelse af alle udendørsarealer omkring bygningen. Hvis du ønsker det, kan vores medarbejdere også overtage beboerkontakten, så du heller ikke skal bekymre dig om det.

Etablerer du et samarbejde med P.A. Rengøring, forsøger vi altid at tilknytte den samme medarbejder til din ejendom. Med det erfarer vi, at vi kan få opbygget en stærk relation, som efter vores mening er det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vores medarbejdere leverer altid et pænt og gennemført resultat – og de besidder alle en erfaring og viden, som skaber et godt udgangspunkt for dette.

Hos P.A. Rengøring vægter vi værdier som ærlighed og stabilitet meget højt, da vi mener, at det skaber det bedste samarbejde og de stærkeste resultater. Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og sørger altid for at levere et arbejde i topkvalitet. Vores medarbejdere yder en god service, hvor ønskerne for din ejendom er i højsædet – så vi kan finde de bedste løsninger.

Vil du have et uforpligtende tilbud vedr. ejendomsservice i Taastrup, så kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke