Kontakt os for at få et tilbud på ejendomsservice ►►

Ejendomsservice med fokus på kvalitet

​Med udgangspunkt i Ballerup kommune tilbyder vi ejedomsservice fra Måløv til Skovlunde samt hele Storkøbenhavn. Vi dækker således også Herlev, Rødovre, Brøndby, Vallensbæk, Hvidovre, Brønshøj, Vanløse, Gentofte, Glostrup, Søborg, Albertslund, Charlottenlund, Hellerup, Lyngby og Taastrup.

Vi påtager os det hele indenfor ejendomsservice, lige fra trappevasken til hækkeklipningen. Vi har mange års erfaring som professionelt rengøringsfirma, og vi servicerer både beboelsesejendomme og erhvervskunder. Vi har solid viden om rengøring og vedligeholdelse, og vi klarer både de store og de mindre opgaver, altid med fokus på kvalitet.

Fleksibel viceværtservice

Vores medarbejdere er alle dygtige og erfarne folk, der sætter en ære i altid at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi holder altid vores aftaler, og vi tilbyder at løse en meget bred vifte af opgaver. Vi er fleksible og foretrækker at indgå i tæt dialog med vores kunder, så vi i fællesskab finder de bedste løsninger. Hvilke opgaver har I brug for at få løst i forbindelse med ejendomsservice og med en viceværtordning, og hvor ofte?

Personlig ejendomsservice i hele Storkøbenhavn

Foruden trappevask og anden rengøring klarer vi græsslåning, hækkeklipning og den generelle vedligeholdelse af udendørsarealer. Vi påtager os også at rydde lejligheder og gøre grundigt rent, ligesom vi tager os af beboerkontakten og sørger for aflæsninger og meget andet. Et tæt forhold bygget på tillid er det bedste udgangspunkt for en ordentlig ejen, og vi tilstræber at have en bestemt medarbejder fast tilknyttet jeres ejendom, så en god kontakt kan opbygges. Vi gør rent i en radius af 50 kilometer omkring København.

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke