Erhvervsrengøring i Gentofte

Hvis du er på udkig efter erhvervsrengøring i Gentofte, så er du landet det rette sted. Her hos os, finder du en professionel samarbejdspartner, der med glæde klarer erhvervsrengøringen for jer. Vi gør rent i hele Gentofte kommune og i byerne i en radius af 50 km. fra København. Vores erfaring spænder bredt, hvilket gør os til specialister i alt fra kontorer og lagerbygninger til klinikker og butikker. Hos P.A. Rengøring sætter vi en ære i at leveret et godt stykke arbejde – skal vi også tage os af erhvervsrengøringen hos jer?

Få professionel hjælp rengøringen

Der er ikke noget bedre end at møde ind på arbejde i rene og ryddelige omgivelser – og det gælder både de ansatte og de kunder, som måtte komme forbi kontoret i løbet af dagen. Rene lokaler sender et signal om professionalisme, ansvarlighed og seriøsitet, uanset hvilket erhverv man befinder sig i. Og det er netop det, vores erfarne fagfolk kan være med til at sørge for.

Vores medarbejdere er dygtige og pålidelige folk, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – og så ved vi, hvordan man kommer ud i krogene. Vi vægter dialogen højt, og bestræber os på at skabe en tillidsfuld kontakt med alle vores kunder.

Du skal vælge PA Rengøring fordi:

·​Vi har mere end 30 års erfaring

·​Ærlighed og pålidelig i vores kerneværdier

·​Vi levere altid et resultat af høj kvalitet

·​Du kan regne med stabilitet fra alle vores medarbejdere

·​Vi ønsker stærke samarbejder, og leverer altid en god service

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke