Erhvervsrengøring i Glostrup

​​De fleste elsker at møde ind på arbejde til lokaler, der er rengjorte og ryddelige, da det virker indbydende og sender et godt signal overfor kollegaer såvel som kunder. Derfor vælger mange virksomheder at investere i erhvervsrengøring, for netop at sikre at omgivelserne er i top. Det er her vi, P.A. Rengøring, kommer ind i billedet som det effektive rengøringsfirma, der kan klare enhver opgave stor såvel som lille. Vi tilbyder erhvervsrengøring i Glostrup – uanset om det er butikslokaler, lagerbygninger, klinik eller kontorer.

Vi tager udgangspunkt dine ønsker og behov

Vores medarbejdere er alle dygtige og pålidelige fagfolk, der leverer et kvalitetsresultat hver gang. Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og holder altid vores aftaler. Måden vi griber samarbejdet an på er gennem en tæt dialog, ærlighed og stor fleksibilitet. Vi vil derfor gerne høre om, hvilke udfordringer, ønsker og behov I har i jeres virksomhed. Sammen kan vi skræddersy den aftale, der passer jer bedst.

Med P.A. Rengøring som rengøringsfirma, kan I se frem til:

·​Erfarne fagfolk – vi har mere end 30 års i branchen.

·​Samarbejde, der bygger på tillid, ærlighed og pålidelighed.

·​Et resultat, der er af høj kvalitet – hver gang.

·​Kundeservice, der sikrer en tæt og god dialog.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud om erhvervsrengøring i Glostrup via vores telefon 40730804, eller skriv til os på mail info@rengøringsfirma.dk.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke