Erhvervsrengøring i Rødovre

​En grunding rengøring er altafgørende for et effektivt og rart arbejdsmiljø. Et sundt indeklima er med til at give dine medarbejdere de bedste betingelser for et godt velbefindende på arbejdspladsen, og især en effektiv desinficering af overfladerne er afgørende for at mindske sygefravær blandt medarbejderne.

Med mere end 30 års erfaring i branchen, tilbyder P. A. Rengøring professionel rengøring af høj kvalitet. Vi står klar til at give din virksomhed en allround pletfri rengøring og slukker først støvsugeren, når selv de mindske fnug er væk. Vil du også tilbyde dine medarbejdere de bedste betingelser i form af et rent og indbydende arbejdsmiljø? Ingen opgaver er for store eller små for vores dygtige og erfarne rengøringsteam, som klarer enhver rengøringsydelse med et smil. 

Skræddersyet kvalitetsrengøring til dig

Brænder du inde med nogle helt specifikke krav til rengøringsydelsen? Send os en mail eller grib telefonen og lad os tage en snak om din virksomheds særlige behov. Vi sætter en stor ære i altid at give vores kunder personlig og god service og kommer hjertens gerne med bud på, hvordan vi kan skabe et rent og sundt arbejdsmiljø i lige netop din virksomhed. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på grundig, ærlig og stabil erhversrengøring – vi lytter altid med samme store engagement til vores kunder, som vi går til vores rengøringsarbejde.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke