​Kontakt os for at få et tilbud på erhvervsrengøring ►►

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

​​Har du brug for professionel erhvervsrengøring? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi gør rent i hele Ballerup kommune, fra Måløv til Skovlunde, men har kunder over alt i Storkøbenhavn - både i Herlev, Rødovre, Brøndby, Glostrup, Taastrup, Gentofte og Vallensbæk.

Vi favner bredt inden for rengøringsfaget, men vi er specialister i erhvervsrengøring. Hvad enten det drejer sig om butikker, kontorer, lagerbygninger eller klinikker, så klarer vi rengøringen til perfektion. Alle mennesker befinder sig bedst i rene omgivelser, og på en arbejdsplads er det bevist, at de ansatte arbejder bedre, hvis lokalerne er ordentligt rengjorte.

Investering i erhvervsrengøring

For mange af vores kunder betyder det naturligvis også meget i forhold til deres kunder, at lokalerne er rene og ryddelige. Erhvervsrengøring og kontorrengøring er derfor en god investering for vores kunder, fordi deres virksomhed må tage udgangspunkt i rengjorte omgivelser for at få de maksimale betingelser. Her kommer vi ind i billedet som det effektive rengøringsfirma, der tilbyder rengøring til erhverv af topkvalitet og med stor erfaring og faglig bredde.

Udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov

​​Vores medarbejdere er alle dygtige og pålidelige folk, der sætter en ære i at udføre et ordentlig stykke arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi holder altid vores aftaler. Vi tilstræber et tæt samarbejde med vores kunder, fordi vi tror på, at vi i fællesskab bedst kan finde de rigtige løsninger. 

Fortæl os derfor om netop din virksomheds behov for erhvervsrengøring, så skal vi nok opfylde jeres ønsker. Hvilken type rengøring har I brug for, og hvor ofte? Vi gør rent i en radius af 50 kilometer omkring København til konkurrencedygtige priser. 

Vi står altid klar med en god aftale på erhvervsrengøring

Kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk for mere information og en eventuel fast aftale om erhvervsrengøring i jeres virksomhed. Vi står altid klar med et godt tilbud, om det på en fast aftale eller blot en enkelt rengøring.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook