​Kontakt os for at få et tilbud på kontorrengøring ►►

Kontorrengøring i Storkøbenhavn

Har din virksomhed brug for professionel kontorrengøring af den bedste kvalitet? Vi udfører rengøring af kontor i Ballerup, fra Måløv til Skovlunde. Vi gør dog rent i en radius af 50 kilometer omkring København, så du finder os også i Herlev, Rødovre, Brøndby, Vallensbæk, Albertslund, Glostrup, Lyngby, Taastrup og Hvidovre.


Vi har stor erfaring indenfor rengøring generelt, men vi er specialister indenfor erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring. Vi har altid fokus på at levere arbejde af høj kvalitet, og vi gør rent, så det kan ses, også i detaljen. Vi sætter en ære i at udføre rengøringsarbejdet ordentligt, især fordi vi godt kan lide vores arbejde.

Investering i kontorrengøring

Vi er meget bevidste om, at rene lokaler er særdeles vigtige for trivslen. Alle mennesker sætter pris på rene og ryddelige omgivelser, men især på en arbejdsplads er det vigtigt, at medarbejderne føler sig godt tilpas. Kontorrengøring er derfor også en investering i bedre arbejdsmiljø, hvilket dernæst leder til bedre resultater på arbejdspladsen. Apropos miljø arbejder vi udelukkende med Svanemærkede rengøringsartikler, naturligvis fordi vi også holder af en ren natur.

Hårdarbejdende medarbejdere

Ren samvittighed er også et varemærke, og vores medarbejdere er alle dygtige, pålidelige og hårdtarbejdende folk. Vi leverer altid et ordentligt stykke arbejde, og vi er til at stole på. Når vi indgår en aftale, så holder vi den. Vi har over 24 års erfaring i rengøringsbranchen, og vi påtager os rengøring indenfor en meget bred vifte, også hvad angår kontorrengøring, Vinduespolering, trappevask, hovedrengøring - vi klarer det hele. Vi er desuden fleksible og laver gerne skræddersyede aftaler, der passer netop til jer og jeres behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser på kontorrengøring, så kontakt os i dag og fortæl om virksomhedens behov. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. 

Vores telefon er altid åben på 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk. Vi ser frem til at høre fra jer!

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke