Kontakt os for at få et tilbud på rengøring ►►

​P.A. Rengøring siden 1987​

​​P. A. Rengøring i Ballerup er en virksomhed, der arbejder med rengøring – både erhvervsrengøringog lagerrengøring - og ejendomsservice. Vi har eksisteret siden 1987, og har derfor stor erfaring indenfor vores branche. Det ser vi som en stor fordel for vores kunder, både gamle og nye i hele området omkring Rødovre og Herlev.

Vi betragter os selv som et team, der arbejder godt sammen. Vi elsker udfordringer, og vi kan løse alle opgaver. Ingen opgaver er for store, og ingen opgaver er for små. Vi er kendt for at levere professionel rengøring af høj kvalitet, og vi sætter en ære i kundebetjening. Vores kunders behov og ønsker er vigtige for os, og vi sætter pris på respons og feedback, for at kunne udvikle og forbedre os hele tiden.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, ærlighed og stabilitet. Det sikrer en god betjening overfor vores kunder, der kan forvente en virksomhed, der holder sine aftaler, udfører professionel rengøring og ejendomsservice samt lytter til kunden. Vi kan dermed udføre opgaver, der passer til dine specifikke krav, ønsker og behov.

Vores værdier:

Høj kvalitet

Ærlighed

Stabilitet

Rent miljø

God service

Kundens behov

​For mere information og tilbud, kontakt os her.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke