Trappevask i Brønshøj

​Rene og overskuelige omgivelser er vigtigt for trivslen og et godt velbefindende. Så hvorfor ikke hyre en stabil og kompetent samarbejdspartner, som kan sørge for et ryddeligt og pænt trappeareal i din erhvervsejendom eller beboerforening? P. A. Rengøring har mere end 30 års erfaringen inden for alle tænkelige rengøringsydelser og tilbyder rengøring af høj kvalitet - herunder trappevask. Ingen opgaver er for store eller for små for vores erfarne og dygtige rengøringsteam, som klarer enhver trappevask med et smil.

Søger du kvalitetsbevidst trappevask i Brønshøj eller omegn? Vores hovedsæde er beliggende i Ballerup Kommune, og vi tilbyder trappevask i de omkringliggende byer – heriblandt Brønshøj. Vi sætter en ære i at give alle vores kunder personlig og god service, og derfor tilbyder vi naturligvis skræddersyede rengøringsløsninger til dig. 

Professionel og stabil trappevask

​Vi prioriterer ikke kun kvalitet, ærlighed og stabilitet internt i vores virksomhed, men også i samarbejdet med vores kunder. Brænder du inde med specifikke ønsker til rengøringsarbejdet? P. A. Rengøring lytter med stort engagement til dit specifikke behov, og vi gør vores ypperste for at strikke et godt tilbud på trappevask sammen til dig. Lad os tage en uforpligtende snak om dit behov for trappevask.

Fang os enten på telefonen eller send os en mail – vi står klar i den anden ende med god service, skarpe medarbejdere og det rette udstyr. 

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke