Trappevask i Herlev

​Stiler du også efter altid at give dine gæster en kærlig og varm velkomst? Det skal din bygning selvfølgelig også give, uanset om den huser din virksomhed eller beboerforening. Trappearealet er typisk den første del af bygningen, som besøgende bliver præsenteret for, og derfor er det vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk med et indbydende og skinnende trappeområde.

Med mere end 30 års erfaring i branchen, tilbyder P. A. Rengøring professionel rengøring af høj kvalitet. Vi står klar til at give din bygning en pletfri og omhyggelig trappevask, og vores dygtige fagfolk stiller sig først tilfredse, når selv de mindste pletter er skrubbet væk. 

Vi efterlader dine trapper som var de nyopførte

​Hos P. A. Rengøring tilstræber vi altid at tildele vores kunder et fast rengøringsteam. På den måde er vores medarbejdere specialister i at vedligeholde lige netop din bygning – som bl.a. sikrer trappevask af høj kvalitet.

Brænder du inde med specifikke ønsker til rengøringsarbejdet? P. A. Rengøring lytter med stort engagement til dit specifikke behov og kommer hjertens gerne med en løsning på din forespørgsel. Vi er stærkt optagede af altid at gøre vores ypperste for at skabe en god og personlige dialog med alle vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på trappevask. Grib din telefon eller send os en mail – vi står klar med god service.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke