Trappevask i Rødovre

​Søger du en stabil og professionel samarbejdspartner, som kan udføre en grundig trappevask i din bygning? Med mere end 30 års erfaring i branchen er P. A. Rengøring eksperter i alt, der vedrører vedligehold, service og rengøring – herunder omhyggelig trappevask. Vi tilbyder rengøring af høj kvalitet, og ingen opgaver er for store eller for små for vores erfarne og dygtige medarbejdere. Vores kompetente rengøringsteam klarer enhver trappevask med et smil og stiller sig først tilfredse, når dine trapper er ligeså spejlblanke og pæne, som var de nyopførte. Med et rent og indbydende trappeareal giver du et godt og positivt helhedsindtryk af din virksomhed eller beboerforening. 

Professionel trappevask i Rødovre

​Vi prioriterer ikke kun kvalitet, ærlighed og stabilitet internt i vores virksomhed, men også i samarbejdet med vores kunder. Lad os tage en uforpligtende snak om dit behov for trappevask. Hos P. A. Rengøring sætter vi en ære i altid at levere personlig og god service, så vores fælles interesse i at holde din bygnings trappeareal indbydende og flot, bygger på et behageligt samarbejde.

Tvivl ikke på at kontakte os, hvis du brænder inde med et specifikt behov. Fang os enten på telefonen eller send os en mail – vi står altid klar i den anden ende med et uforpligtende tilbud på trappevask til dig.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke