Trappevask i Vanløse

​Et rent og præsentabelt trappeareal er en bygnings svar på en varm og kærlig velkomst. Trappearealet er typisk den første del af bygningen, som besøgende bliver præsenteret for. Derfor er det vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk med et indbydende og skinnende trappeområde – som også giver et positivt helhedsindtryk af din virksomhed eller beboerforening.

Hos P. A. Rengøring er vi specialister i alle former for professionelle rengøringsydelser, herunder grundig og spejlblank trappevask. Med mere end 30 års erfaring i branchen stiller vi dygtige og erfarne fagfolk til rådighed for dig, og vi tilstræber altid at tildele vores kunder et fast rengøringsteam. På den måde er vores medarbejdere specialister i at vedligeholde lige netop din bygning – som bl.a. sikrer trappevask af høj kvalitet. 

Professionel trappevask i Vanløse

​Søger du en stabil samarbejdspartner, som altid efterlader din ejendoms trapper spejlblanke? Hos P. A. Rengøring står vi klar med gulvspanden og moppen og klarer enhver trappevask med et smil. Du kan forvente stabilitet og ærlighed fra alle vores medarbejdere, og det er de grundværdier, vi til enhver tid bygger vores kundesamarbejde på. Vi vil gøre vores bedste for at strikke et godt tilbud på trappevask sammen til dig. Send os en mail eller ring os op. Vi ser frem til at tale med dig og give god service.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke