​Vinduespudsning i Brønshøj

Du kan være ganske sikker på, at dine medarbejdere vil sætte pris på, at de kan nyde udsigten og lade dagslyset trænge ind gennem rene og pæne vinduer. Ikke nok med at det ser pænt ud, så bidrager det tilmed også til et bedre arbejdsmiljø for både du og dine medarbejdere.

Det kan være både tidskrævende og besværligt at rengøre vinduer, især fordi mange er placeret på udsatte steder oppe i højden. PA Rengøring er specialister inden for feltet, og vores udgangspunkt er, at ingen opgave er for indviklet til os.

Hvorfor skal PA Rengøring stå for din vinduespolering?

Hos PA Rengøring ønsker vi at være din bedste samarbejdspartner, når det kommer til vinduespudsning. Vi har mange års erfaring bag os, og vi dækker samtidig et stort geografisk område. Uanset hvilken form for bygning, du har brug for hjælp til, så kan vi udføre det bedste resultat for dig.

Vi mener at ærlighed og stabilitet er nogle af de vigtigste faktorer for et godt og langvarende samarbejde. Derudover sørger vi altid for at give dig den bedste service i sammenspil med den høje kvalitet, som vores arbejde har. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk.

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke