​Vinduespudsning i Rødovre

PA Rengøring har mange års erfaring med vinduespolering af allerhøjeste kvalitet, og vi har opbygget en stor kundekreds. Det vigtigste for os er at levere tilfredsstillende resultater samt opbygge et stærkt og stabilt samarbejde med hver enkelt af vores kunder.

Vi sørger for at tilpasse servicen individuelt, så vinduespoleringer passer til dit hjem eller arbejdsplads behov. Vi arbejder ud fra filosofien om, at ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi vil med glæde komme forbi og give dig et uforpligtende tilbud.

Fordele ved en vinduespolering

En vinduespudsning kan gøre en stor forskel for, det indtryk du får, når du går ind i et rum – uanset om der er tale om et hjem eller en arbejdsplads. Desuden kan det være yderst besværligt, tidskrævende, og i nogle tilfælde farligt, at påbegynde jobbet på egen hånd, og det er her, at vi hos PA Rengøring kan være behjælpelige. Vi sørger for at levere resultater, så du og dine medarbejdere altid kan se ud af rene og pæne vinduer.

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk, så kan vi sammen planlægge en professionel løsning, der vil opfylde dine behov. 

Vi står klar til at hjælpe​

Ring på tlf.: 40 73 08 04

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 40 73 08 04

FIRMA

​P.A. Rengøring • CVR: 10919754

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke